Wednesday, August 11, 2010

FOOT PATCH MURAH

(klik untuk gambar yang lebih jelas)

Detox Foot Patch. 100% Original!

Brand : Jung Gong.

PENGEDAR DI PERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA.

HARGA YANG KAMI TAWARKAN :

kurang dari 100 keping = RM 0.80/keping
100 - 500 keping = RM 0.70/keping
lebih dari 1,000 keping = RM 0.60/keping

*harga tidak termasuk shipping.

HARGA PASARAN = RM3/sekeping.


mampu menjana pendapatan sehingga RM8,000 sebulan!!

Produk masih baru dan demand tinggi!

KAMI MENYEDIAKAN PANDUAN/LABEL PERCUMA UNTUK SETIAP PEK (100 KEPING 1 PEK) bagi memudahkan urusan penjualan oleh agen2 kami. (sila lihat gambar)

Shipping adalah dengan SKYNET.

Pembayaran: Kami terima CIMB Bank dan Maybank.

Contact Detail:

Name : Encik Badrol Hisham
email : myfootpad@yahoo.com
HP : 019-4279435 (Encik Badrol Hisham)

boleh hubungi kami melalui email atau SMS.

Tuesday, August 10, 2010

PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH BORONG


(Kandungan Herba : 90% SLIMMING + 10% DETOX)

Bahan utama slimmimg foot patch :
Bamboo vinegar,wood vinegar,chitin & chitosan,toormaline,vitamin c,minus ion powder,black haw,folium sennae,rheum officinate baill,magnolia officinalis ,sodium sulfate,coptis chinensis,dextrin

1) black haw - help to digest
2) follium sennae - help healing conticipation
3) rheum officinale baill - cooling blood, help removing internal moisture, help to digest
4) magnolia officinalis - help to digest, help healing conticipation
5) sodium sulfate, anhydrous - help healing conticipation
6) coptis chinesis - help to digest, help healing conticipation, detox.


* pakai selama 5 hari kemudian berhenti 2 hari..kemudian sambung semula pemakaian. Ulang sehingga warna detox patch semakin kurang.

HARGA PASARAN = RM4 SEKEPING.

HARGA BORONG YANG KAMI TAWARKAN :

1-100 KEPING = RM1.00 / SEKEPING
100-500 KEPING = RM 0.90 / SEKEPING
501-1000 KEPING = RM 0.80 / SEKEPING
1500 KEPING KE ATAS = RM 0.70 / SEKEPING

HARGA YANG TERENDAH DIKALANGAN PEMBORONG.

PRODUK ADALAH 100% ORIGINAL DAN FULLY IMPORTED (TENGOK GAMBAR UNTUK MENGENAL PASTINYA)

HUBUNGI = 019-4279435 (ENCIK BADIOZAMAN)

ATAU EMEL = myfootpad@yahoo.com

Saturday, August 7, 2010

BORONG HERBAL FOOT PATCH



Product Description :

Buang toxin semasa tidur.
Pengajian perubatan Jepun telah mendapati rahsia cuka buluh(bamboo vinegar) yang mempunyai kefungsian penyembuhan dan detoksifikasi pada tubuh.Gunakan foot patch dengan melekatkan foot patch pada telapak kaki anda sebelum tidur dan proses detoksifikasi pada tubuh akan berlaku semasa tidur. Gunakan foot patch untuk pembuangan toxin dan dalam masa yang sama memberi kesihatan yang baik kepada anda!

Fungsi-fungsi produk ini :

-meningkatkan sirkulasi darah
-melangsingkan berat badan
-memperbaiki kesihatan badan
-meningkatkan kualiti tidur
-mencegah penuaan
-mencantikan kulit
-detokfikasi pada tubuh


Cara-cara memakai:

1.Buka pelekat.

2.Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.

3.Pastikan bahagian yang berherba menghadap telapak kaki anda.

4.Masa penggunaan:minumum 4 jam, maksimum 8 jam .

HARGA YANG DI TAWARKAN OLEH SYARIKAT KAMI :

2O KEPING = RM45 + poslaju RM6
50 KEPING = RM90 + poslaju RM7
100 KEPING = RM150 + poslaju RM8

UNTUK TEMPAHAN, HANTAR MESSAGE KE INBOX SAYA DI :

mybodyhealth2010@yahoo.com

ATAU HUBUNGI = 019-4279435 (Encik Borhan)

dengan subject : Herbal Foot Patch, 20/50/100 Keping

Bayaran boleh di buat dengan CIMB BANK atau Maybank (transfer manual atau online boleh)

Barang yang di pesan akan di hantar dengan POSLAJU. hanya 1 hari masa yang diambil, barang boleh sampai ke destinasi. Tracking number POSLAJU akan diberikan sebagai rujukan dan untuk mengenalpasti lokasi barang ketika proses pengepossan.

Yahoo Messenger saya : mybodyhealth2010

APA TUNGGU LAGI, JOM TEMPAH SEGERA DI INBOX SAYA : mybodyhealth2010@yahoo.com


HUBUNGI = 019-4279435 (Encik Borhan)




Tuesday, August 3, 2010

TERHAD UTK 50 PEMBELI TERAWAL SAJA

DAKAH ANDA SEORANG USAHAWAN/PENULIS BLOG JANA PENDAPATNAN/BISNES INTERNET/PENJUAL PRODUK

SALAM 1 MALAYSIA ...

ADAKAH ANDA SEORANG USAHAWAN/PENULIS BLOG JANA PENDAPATNAN/BISNES INTERNET/PENJUAL PRODUK ATAU APA SAJA YANG INGINKAN BARANG ANDA ATAU BISNES ANDA MAJU ?? JIKA YA INI BERITA BAIK UNTUK ANDA...

DAPATKAN LIST EMAIL-EMAIL UNTUK MEMULAKAN BISNES ANDA SEKARANG...

PAKEJ 1

LIST

20,900,000 EMAIL MALAYSIA/LUAR NEGARA

HANYA RM100 *SPECIALPROMOSI

PAKEJ 2

LIST 20,000,000 EMAIL-EMAIL TERKINI

HANYA RM100 *SPECIALPROMOSI

PAKEJ 3

LIST 900,000 EMAIL MALAYSIA/LUAR NEGARA

HANYA RM50 *TERHAD UTK 50 PEMBELI TERAWAL SAJA

MULAKAN MARKETING PERNIAGAAN DENGAN MUDAH,BERKESAN DAN PANTAS,HANYA MENGHANTAR EMAIL UNTUK PROMOSIKAN APA SAHAJA PRODUK DAN LAIN-LAIN PROGRAM

SENARAI EMAIL INI AMAT SESUAI UNTUK:

1-MENJUAL APA SAHAJA PRODUK/BARANG
2-MLM, MENCARI DOWNLINE
3-PERNIAGAAN INTERNET
4-PROMOSI WEBSITE /BISNES INTERNET

5- DAN PELBGAI LAGI

ANDA BAKAL MENJADI USAHAWAN INTERNET YANG BERJAYA JIKA MEMILIKI KOLEKSI INI

PROMOSI !! PROMOSI !!!PROMOSI!!!

DAN PERCUMA SOFTWARE PENGHANTAR EMAIL DENGAN HANYA 1 KLIK, KINI ANDA BOLEH MULA MENYERTAI BISNES GLOBAL DENGAN MEMILIKI MARKETING TOOL INI, JIKA ANDA BERMINAT SILA HUBUNGI :

razmantino@gmail.com

BOLEH BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN CIMB atau MAYBANK KAMI.

SELEPAS BANK IN SILA EMAILKAN MAKLUMAT DI BAWAH;

1-NAMA ANDA- 2-TARIKH BANK IN- 3-MASA BANK IN-

4-CARA BANK IN- 5-NAMA PAKEJ PILIHAN ANDA

EMAILKAN MAKLUMAT DI ATAS DAN BUKTI PEMBAYARAN KE;

razmantino@gmail.com

Sunday, July 18, 2010

HEALTHY FOOT PATCH (KOYOK KAKI dalam kotak)






1 kotak RM20
3 kotak RM55
5 kotak RM85
10 kotak RM160

BAYARAN : Dengan CIMB or MAYBANK

PENGHANTARAN : Dengan POSLAJU (1-2 hari sampai)


yang berminat nak tempah, message saya di datokamal8@yahoo.co.uk

Tuesday, July 6, 2010

traditional Korean formulation

The Herbal Foot Patch is based upon the traditional Korean formulation. After years of research and development, it was discovered that a unique combination of bamboo vinegar, wood vinegar essence found in Oak, Beech and Sakura trees, and other essential natural ingredients have the unparalleled ability to absorb. The Herbal Foot Patch is made from this unique concoction of bamboo vinegar, wood vinegar essence, and essential complimentary ingredients to form a truly powerful absorbing product. The invention of the Herbal Foot Patch has created much excitement in Korea and Japan, and now it is popular in Hong Kong, Taiwan, Malaysia, Singapore and Europe.

Detox Foot Patch Health Pad

Benefits

  • Remove toxins from body
  • Relieve pain and discomfort of arthritis
  • Improve immunity system
  • Increase vitality and energy
  • Reduce stress and anxiety
  • Improve circulation
  • Improve sleep
  • Enhance mental focus and concentration
  • Soothe headaches
  • Relieve fatigue

Ingredients

Bamboo Vinegar, Wood Vinegar, Loquat Leaves, Tourmaline, Chitin, Vitamin C, Vitamin E

HARGA :

2O KEPING = RM45
50 KEPING = RM90
100 KEPING = RM150

UNTUK TEMPAHAN, HANTAR MESSAGE KE INBOX SAYA DI : mybodyhealth2010@yahoo.com
dengan subject : Herbal Foot Patch, 20/50/100 Keping

Bayaran boleh di buat dengan CIMB BANK atau Maybank (transfer manual atau online boleh)

Barang yang di pesan akan di hantar dengan POSLAJU. hanya 1 hari masa yang diambil, barang boleh sampai ke destinasi. Tracking number POSLAJU akan diberikan sebagai rujukan dan untuk mengenalpasti lokasi barang ketika proses pengepossan.

Yahoo Messenger saya :
mybodyhealth2010

APA TUNGGU LAGI, JOM TEMPAH SEGERA DI INBOX SAYA :
mybodyhealth2010@yahoo.com




Thursday, June 24, 2010

TEKNIK KURUSKAN BADAN

MACAM MANA NAK :

- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki

JAWAPANNYA :




Dengan menggunakan Foot Detok Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk di makan

Tahukah anda kandungan toksin yang merbahaya di badan anda sekarang?

Tahukah anda dengan pencemaran, permakanan dan cara hidup anda sekarang menyebabkan kandungan toksin yang merbahaya telah meningkat di dalam badan anda.

Rawatan traditional di Asia sering mengaitkan bahawa kebanyakan bahagian di tapak kaki adalah berkaitan terus dengan organ-organ penting di dalam badan.

Tahukah anda koyok kaki membuang toksin badan telah lama di gunakan di Asia dan telah mula popular di Eropah dan Negara-negara timur tengah. Ramai telah menggunakannya dan telah berpuas hati dengan hasilnya.

Cara menggunakan Foot Detox Patch:

Anda hanya perlu menampal koyok tersebut selama 5 hingga 8 jam semasa anda tidur untuk membuang toksin dan hasilnya koyok tersebut akan menjadi hitam kesan daripada pengeluaran toksin daripada badan.Adalah disyorkan untuk digunakan setiap hari.


1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Anda perlu memakai koyok ini 4 hingga 8 jam
.

HARGA :

2O KEPING = RM45
50 KEPING = RM90
100 KEPING = RM150

UNTUK TEMPAHAN, HANTAR MESSAGE KE INBOX SAYA DI : mybodyhealth2010@yahoo.com
dengan subject : Herbal Foot Patch, 20/50/100 Keping

Bayaran boleh di buat dengan CIMB BANK atau Maybank (transfer manual atau online boleh)

Barang yang di pesan akan di hantar dengan POSLAJU. hanya 1 hari masa yang diambil, barang boleh sampai ke destinasi. Tracking number POSLAJU akan diberikan sebagai rujukan dan untuk mengenalpasti lokasi barang ketika proses pengepossan.

Yahoo Messenger saya :
mybodyhealth2010

APA TUNGGU LAGI, JOM TEMPAH SEGERA DI INBOX SAYA :
mybodyhealth2010@yahoo.com

Sunday, June 13, 2010

JOIN KLIK SEKARANG!

R ni bukan cakap kosong tetapi REALITI MENJADI KENYATAAN

MODAL KECIL SANGAT MEMANG MAMPU, PULANGAN YANG HEBAT & MENGAGUMKAN.

Tak perlu menunggu lama...seminggu, 2 minggu atau sebulan!!!! tp sebaliknya hari2 berbunyi......

TUT..TUT.. SMS MASUK DUIT KE AKAUN BANK ANDA SETIAP HARI..PASTIIIIII.

SERONOK BETUL. WOW BEST GILA!!!!!!.....tak percaya ke? cuba klik link bwh:-

http://ik.my/masyukduit

YOU LAMBAT, U RUGI LER. DOWNLINE PUN DAPAT FREE.

http://ik.my/masyukduit

BISNES BARU TENGAH HANGAT SEKARANG!

JOIN FREE KLIK SEKARANG!

http://ik.my/masyukduit

Friday, April 30, 2010

CARA BUAT RM200 SEBULAN

PERTAMA SEKALI, KLIK WEBSITE INI

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN?

Promosikan link Utama (web replika) di atas kepada kawan-kawan anda. Cara yang paling berkesan adalah dengan menghantar EMAIL. Anda akan menerima komisyen jika penerima email tersebut KLIK pada link tersebut (walaupun tanpa daftar).

Sila pastikan maklumat Profil anda betul.
Komisyen akan dibayar kepada maklumat bank yang anda daftar.

Sistem ini akan merekod IP Address. Hanya IP Address yang unik sahaja sah untuk terima komisyen Klik mengikut level keahlian anda.

Semoga Berjaya!

Thursday, April 1, 2010

BUAT DUIT DARI RUMAH

DUIT MASUK RM63

dapatwang.com.

yeahh!! bermodalkan RM50 dulu sekarang saya dah dapat RM103 (komisyen pertama) dan RM63 (komisyen kedua)

ini bermakna saya dah untung RM 123! perghh..banyak tu beb!

(klik untuk gambar yang lebih jelas)

ehehe.. compare dengan nuffnang, akaun saya baru ada RM43 walaupun dah dekat setahun join.

best betul program dapatwang ni.. lepas dia transfer RM63 aritu, pendapatan akan di reset kepada 0 balik. yang terkini saya dah ada rm15. begitu mudah sekali.. sambil2 tido pun duit masuk... nanti bila dah cukup RM50 di hujung bulan, baru duit akan di transfer ke dalam akaun..

kalau belum cukup RM50, dibawa ke bulan depan..

jadi, sesiapa yang berminat nk join program ni, boleh la klik link kat bawah ni :

Daftar dapatwang.com

lepas daftar, pilih pekej yang anda mahu, dan mula jana pendapatan macam saya!

Sekian terima kasih

DUIT MASUK RM63

dapatwang.com.

yeahh!! bermodalkan RM50 dulu sekarang saya dah dapat RM103 (komisyen pertama) dan RM63 (komisyen kedua)

ini bermakna saya dah untung RM 123! perghh..banyak tu beb!

(klik untuk gambar yang lebih jelas)

ehehe.. compare dengan nuffnang, akaun saya baru ada RM43 walaupun dah dekat setahun join.

best betul program dapatwang ni.. lepas dia transfer RM63 aritu, pendapatan akan di reset kepada 0 balik. yang terkini saya dah ada rm15. begitu mudah sekali.. sambil2 tido pun duit masuk... nanti bila dah cukup RM50 di hujung bulan, baru duit akan di transfer ke dalam akaun..

kalau belum cukup RM50, dibawa ke bulan depan..

jadi, sesiapa yang berminat nk join program ni, boleh la klik link kat bawah ni :

Daftar dapatwang.com

lepas daftar, pilih pekej yang anda mahu, dan mula jana pendapatan macam saya!

Sekian terima kasih

Wednesday, February 24, 2010

cara terbaik untuk bisnes

Salam Hormat ,

Teknik Pemasaran Emel sudah seringkali dinyatakan
sebagai salah satu teknik pemasaran terbaik bagi
setiap Usahawan Internet. Tidak dinafikan juga ia
adalah salah satu teknik Killer yang pastinya menjamin
pulangan yang lumayan hanya dengan menghantar emel
sahaja, yang penting jika ia kena pada caranya!

http://bit.ly/panduan-bisnes-emel


Ramai PAKAR usahawan internet, jika ditanya apakah
teknik yang mereka gunakan untuk menghasilkan jualan
yang begitu banyak dalam tempoh yang berterusan?

Sudah pasti, salah satu tekniknya adalah Teknik
Pemasaran Emel (Email Marketing).

Namun begitu, sebelum melakukan teknik pemasaran emel
ini, perkara utama yang paling penting yang perlu kita
lakukan ialah Melanggan Autoresponder.

Saya pasti, ramai lagi di antara kita yang masih keliru
untuk menentukan Autoresponder yang manakah yang sesuai
untuk digunakan bagi tujuan pemasaran emel ini?

Bukankah begitu?

Ada yang masih ragu-ragu lagi sama ada ingin melanggan
Autoresponder berbayar ataupun yang percuma sahaja.
Apabila melanggan Autoresponder berbayar, sudah tentulah
ia memerlukan Kos yang agak mahal, tetapi jika melanggan
Autoresponder Percuma, tiada sebarang bayaran langganan
yang diperlukan.

Sedarkah kita apa sebenarnya kelemahan Autoresponder
Percuma ini? Adakah ia adalah pilihan terbaik jika ingin
memulakan Teknik Pemasaran Emel ini?

Bagaimana pula dengan Autoresponder Berbayar? Berbaloi
kah melabur wang untuk melanggan autoresponder ini?

Jika persoalan-persoalan di atas bermain di minda anda,
saya amat menyarankan agar anda memiliki Ebook Panduan
Autoresponder yang baru sahaja dihasilkan oleh rakan
saya iaitu Saudara Rahman Basri.

Klik di sini untuk mendapatkannya:

-->> http://bit.ly/panduan-bisnes-emel

Psst..!! Ia percuma sahaja :-)

PS: Saya telah pun memiliki ebook ini dan mendapati ia
sungguh menarik kerana penulis berkongsi pengalaman beliau
semasa melanggan Autoresponder percuma sehinggalah ke
Autoresponder berbayar. Rugi jika anda tidak memilikinya!

PPS: Bagi anda yang telah pun melanggan Autoresponder
sebelum ini pun, ebook ini sangat sesuai buat anda, kerana
pada Bab terakhir, penulis mengupas dengan lanjut beberapa
alternatif mengekalkan subscriber asal anda jika ingin
beralih ke autoresponder yang lain.

Friday, February 19, 2010

BANGGA DENGAN KOMISEN DARI DAPATWANG

Nampak gaya, memang betul program Dapatwang.com ni. Memang kita boleh buat duit dengan Dapatwang. Aku sudah dapat komisen pertama dari Dapatwang.com. Rasa-rasanya ramai juga yang dah berjaya dapat komisen dan berjaya buat duit dengan program ini. Mungkin korang akan nampak lebih banyak bukti bayaran selepas ini. Haha..

dapatwangkomisenpertama


Haa. Inilah bukti bayaran atau payment proof yang aku dapat kongsikan dengan korang semua. Ternyata program Dapatwang.com ini tak tipu kita dan memang diorang bayar. Program yang macam Dapatwang ini, ada banyak di market International dan aku akui ianya sukar berbanding program ini. Ini program memang khas untuk orang Malaysia sebab syarat untuk dapat duit dengan klik ni, klik yang mesti kita cari itulah MESTI dapatkan klik dari Ip address Malaysia. IP dari luar negara, memang tak dikira. Tak validlah orang kata..

Banyak gak untuk komisen pertama dan aku harap aku akan kekal dapat komisen dari program ini. Jadi, bukti dah ada dan diorang tak menipu. Siap ada nama company lagi iaitu Brain Success Solution. Kira boleh percaya sikit-sikitlah dan aku harap kita support benda nih. Dan aku harap takde orang buat kerja gila dengan abuse sistem nih atau main cara kotor untuk dapatkan klik. Aku rasa korang fahamkan taktik kotor tu? Kita buat dengan cara baik untuk dapatkan hasil yang lebih lumayan.

Dah. Korang leh datfar kat sini jika berminat : Dapatwang.com

Ps: Mula-mula aku tak percaya sebab aku tak nampak bukti yang valid. Nah, aku dah dapat bayaran dan ini bukti bayaran dari aku. Komisen pertama dari Dapatwang.com. Tipu lagi ke program ni? Kita tunggu sampai 3 bulan pertama dan lihat sejauh mana program ini dapat bertahan. Aku harap ianya mampu untuk satu tempoh yang lama..


form : my friend

Tuesday, February 16, 2010

SISTEM KEUSAHAWANAN HAI-O MARKETING SDN. BHD


siap masuk paper lagi :



Assalamualaikum & Salam Sejahtera, saya ingin memperkenalkan kepada anda SISTEM KEUSAHAWANAN HAI-O MARKETING SDN. BHD yang menawarkan satu pakej mudah perniagaan bagi menjana pendapatan sampingan yang LUMAYAN dengan MUDAH!!


untuk bulan pertama, saya berjaya mendapat RM9,000+ dan dua buah jam tangan bernilai RM500 setiap satu..


ALHAMDULILLAH...

jadi apa lagi, mari berjaya macam saya!

UNTUK TEMUJANJI SILA HUBUNGI: Email @ YM– bioauramarketing@yahoo.com

salam..


Monday, February 15, 2010

JOm Buat Duit??

nak buat duit?

macam di bawah ini?

untuk maklumat lanjut, klik di bawah :






sekian.



Monday, February 8, 2010

TENGOK DUIT SAYA MASUK

TENGOK DUIT SAYA MASUK ni...
HEHEH..percaya??
setelah lama ku nantikan..
masuk juga komisen dari dapatwang.com
hehe. sape cakap dapatwang ni scam?
tengok apa saya sudah dapat :



hehe..
so amacam?
masih x percaya?
haa sesiapa yang berminat dengan program dapatwang ni, boleh la klik link di sini :

REGISTER DAPATWANG.COM

Sekian...

Monday, January 11, 2010

Komisen ke-3 dari dapatwang

Rasanya dah lama aku tak update tentang program Dapatwang ni. Yelah, program yang sangat panas pada penghujung tahun 2009. Aku cuma hendak beritahu dua perkara sahaja. Yang lain-lain, sila rujuk pada artikel berkaitan dengan Dapatwang dengan search artikel tersebut. Jangan malas-malas nak search ye. Gunakan ruang search kat atas ni. Korang nampak kan kotak search kat header atas belah kanan blog ni?

dapatwangkomisenketiga


Ini merupakan komisen ketiga dari Dapatwang.com yang aku terima selama aku menyertai program ni. Aku akui bahawa program ni semakin ketat dan sukar. Tetapi ianya tidaklah seketat Berrybunch. Kita masih mampu buat duit dengan program begini asalkan kita tahu cara untuk buat duit dengan program sebegini. Kalau dah ada yang putus asa dengan program Dapatwang, aku tak dapat kata apa-apa. Teruskanlah dengan cara buat duit korang, pasti ada satu dua yang sesuai dengan jiwa korang. Cari dan jangan mudah putus asa.

Itu perkara pertama. Perkara kedua, kepada downline aku samada dari Dapatwang.com atau Berrybunch, sila claim hadiah korang setelah menjadi downline aku. Setakat ini, baru beberapa orang sahaja yang hantar email untuk claim. Aku perlukan email korang untuk hadiah bonus tu. Aku masih tak hantar lagi bonus kepada mereka semua sebab aku berniat untuk hantar kepada semua downline aku sekaligus. Tapi kalau sampai esok masih korang tak hantar email, aku cuma akan hantar kepada mereka yang dah ada ni terlebih dulu. Maafkan aku sebab terlambat dan terlupa perihal bonus ni. Aku juga manusia biasa. Mudah lupa dan mudah buat silap. Salah satu masalah adalah untuk upload hadiah tersebut. Time aku nak upload, time tu la juga internet down, internet slow loadingnya. Time line internet takde masalah, time tu pula aku ada hal yang lain. Jadi, sekali lagi aku minta maaf berkenaan hal bonus untuk 2 program ini. Insya-Allah, aku tunggu sampai esok. Jika semuanya masih tak hantar, terpaksa aku proceed niat asal aku.

Secara jujur, program Dapatwang ni memang boleh buat duit. Dengan syarat, korang jujur dan tidak melanggar peraturan yang dibuat oleh Dapatwang. Aku tahu ramai yang kecil hati dan bengkak dengan Dapatwang sebab tak membayar mereka dengan nilai yang sepatutnya. Klik-klik tidak diiktiraf dan macam-macam alasan lagi. Tapi nak buat macam mana, kalau korang dah langgar peraturan, klik link sendiri. Kalau aku admin sekalipun, aku akan buat peraturan baru untuk menyekat aktiviti tersebut. Tak guna nak menyumpah-nyumpah program Dapatwang ni disebabkan oleh kesilapan sendiri. Bagi aku, benda ni kena rajin promosi dan berusaha. Insya-Allah, korang akan dapat hasilnya. Jika korang kurang mahir dalam bidang promosi ni, nasihat aku, korang kena belajar dan terus belajar. Tak mustahil korang boleh dapat satu dollar pertama di internet ni nanti..

Berminat dengan Dapatwang.com? Gi sini >> Dapatwang.com

Sunday, January 10, 2010

NEW BRONZE PACKAGE

BRONZE PACKAGE

RM 50

Kredit Iklan : TIADA
Produk untuk pakej ini sila lihat di sini
Platinum
Komisyen Per Klik (unik IP) RM 0.10

Komisyen Tajaan

Level 1

Daftar Ahli PLATINUM PACKAGE RM 15.00
Daftar Ahli GOLD PACKAGE RM 15.00
Daftar Ahli SILVER PACKAGE RM 10.00
Daftar Ahli BRONZE PACKAGE RM 5.00
>> DAFTAR BRONZE <<

Saturday, January 9, 2010

NEW CAR LAUNCH : HYUNDAI MODEL i30 M Sport



MODEL i30 M Sport begitu terserlah pada modifikasi rekaan luarannya termasuk skirting di bahagian depan dan belakang.


SEMPENA pembukaan tirai tahun 2010 dan pelancaran kereta Hyundai terbaru, i30 M Sport, Hyundai-Sime Darby Motors Sdn. Bhd. (HSDM) menawarkan 50 unit kit kenderaan (bodykit) M Sport percuma kepada 50 pelanggan terawal yang membeli i30 M Sport pada tahun ini.

Tempahan untuk kenderaan i30 M Sport sudah dibuka di semua pusat pameran Hyundai bermula semalam. Tempahan dibuka selagi stok masih ada.

Model yang sporty itu begitu terserlah pada modifikasi rekaan luarannya termasuklah skirting bahagian depan dan belakang, paip ekzos berkembar dan plastik pada bampar belakang.

Tiada sebarang penaiktarafan di bahagian bumbung, rekaan dalaman dan rim tayarnya. Keadaan enjin pula dikekalkan pada 121ps dan tork 154Nm untuk enjin 1.6 manakala 143ps dan tork 186.3 Nm bagi enjin 2.0.




Bagaimanapun, model i30 M Sport bukan kereta pertama Hyundai di Malaysia yang didatangkan bersama bodykit MS Design. Pada tahun 2006, model Getz Cross turut menawarkan kit itu.

Lima puluh pelanggan terawal akan dapat membeli kereta i30, lengkap bersama M Sport Bodykit, di atas jalan pada harga RM92,388 (Semenanjung Malaysia) dan RM94,408.40 (Sabah dan Sarawak) bagi 1.6 manual, RM97,888 (Semenanjung) dan RM99,940.80 (Sabah dan Sarawak) bagi 1.6 automatik serta RM112,888 (Semenanjung) dan 114,718.50 (Sabah dan Sarawak) bagi 2.0 automatik.

Harga sebenar i30 M Sport di atas jalan ialah RM100,388 (Semenanjung) dan RM102,408.40 (Sabah dan Sarawak) bagi 1.6 manual, RM105,888 (Semenanjung Malaysia) dan RM107,940.80 (Sabah dan Sarawak) bagi 1.6 automatik dan RM120,888 (Semenanjung) dan RM122,718.50 (Sabah dan Sarawak) bagi 2.0 automatik.

lagi cerita : PANAS SENSASI

Monday, January 4, 2010

Pelajar Sekolah Berani Beraksi Panas



Apalah nak jadi dengan Pelajar Sekolah skarang, lebih-lebih lagi pelajar sekolah yang berani melakukan aksi panas hubungan seks, taubat la korang. Pepatah melayu mengatakan sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada gunanya, korang yang melakukan Aksi Panas tu perangai korang sebijik perangai beruk, ubahlah perangai tu sikit demi masa depan korang juga, nanti jangan nak salahkan ibu bapa korang lak kata mereka tak didik korang ye. Pelajar Sekolah zaman dulu sebelum merdeka matang dengan teori dan kepayahan. Pelajar Sekolah selepas merdeka matang dengan paktikal dan kemudahan. Pelajar Sekolah dulu fikir sebelum buat tapi orang sekarang dah buat baru fikir.


aksi panas pelajar sekolah, masalah pelajar sekolah, pelajar sekolah beromen, bekas pelajar sekolah, pelajar sekolah bergaduh, klip video lucah, sekolah menengah, aksi panas remaja, aksi panas artis malaysia, aksi panas zana af5, aksi panas budak uitm, aksi panas maya karin, aksi panas pelajar, youtube aksi panas, aksi panas ida nerina, aksi panas budak sekolah, aksi panas pelajar sekolah, aksi panas remaja video

Aksi Dalam Tandas

Aksi Dalam Tandas

It's sidesplitting hilarious! Having lived abroad for so many years and my sheltered existence when I did, I'm flabbergasted to learn that Malaysians are such a horny bunch. You can download 3gp Aksi Sex Dalam Tandas

most of the position such as inside ‘3gp Aksi Sex Dalam Tandas’ and sex in toilet gave u a totally different and awesome feeling and experience….

Sunday, January 3, 2010

PENDAPATAN TERKINI GOOGLE ADSENSE

PENDAPATAN TERKINI GOOGLE ADSENSE :



bagaimana? hihih..

Friday, January 1, 2010

81 pasangan disyaki berkhalwat


Pelajar berusia 16 tahun adalah antara 29 pasangan ditahan oleh pegawai penguatkuasa Jabatan Agama Islam Negeri Pahang (JAIP) kerana disyaki berkhalwat di hotel dan rumah tumpangan di sini sempena sambutan Tahun Baru hari ini.

Ketua Pegawai Penguatkuasa Agama JAIP, Ahmad Raffli Ab Malek berkata mereka yang ditahan berusia antara 16 hingga 55 tahun termasuk pelajar sekolah dan kolej di sini.

Dalam operasi Insaf 2010 itu, kesemua pasangan ditahan di 20 buah hotel bajet dan rumah tumpangan di Jalan Wong Ah Jang, Jalan Besar, Jalan Bukit Ubi, Jalan Teluk Sisek dan Jalan Stadium, katanya kepada pemberita di sini.

Sementara itu di KLANG, SELANGOR, dua pelajar institut pengajian tinggi (IPT) merupakan antara 52 pasangan yang ditahan kerana dipercayai berkhalwat dan minum minuman keras dalam operasi Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) awal pagi tadi.

Pegawai Perhubungan Awam JAIS, Mohd Hidayat Abdul Rani berkata, kesemua pasangan itu ditahan di beberapa lokasi di sekitar daerah Klang, Shah Alam dan Kajang, merangkumi kawasan tasik, taman rekreasi, hotel dan pusat hiburan.

"Kesemua yang ditahan berusia antara 20 hingga 45 tahun dan mereka ditahan dalam operasi yang bermula 12 tengah malam dan berakhir kira-kira pukul 5 pagi tadi,” katanya kepada pemberita di sini. - Bernama


haii macam2 la pelajar sekarang. macam mane nak cegah isu ni??

RELATED POST :

Blog Widget by LinkWithin