Sunday, October 14, 2012

COLLAGEN MYRACLES SPRAY





Dapatkan perubahan pada wajah anda dalam tempoh 3-5 MINIT SAHAJA dengan Produk MYRACLES Collagen Spray.

Kesan Segera (3-5 minit): 
Kulit muka akan rasa dan nampak lebih tegang,lebih runcing,
lembap,rasa segar, lebih cerah serta eye-bag akan berkurang @ hilang.

Kesan jangkamasa panjang (1-2 minggu) = Kulit akan kekal lebih cerah (Whitening), nampak lebih muda(Anti-Aging) dan Bentuk muka akan lebih runcing( Facial Up-Lift).

65 ML - RM115 (SMS segera 019-427 9435 dgn kata kunci "miracle spray")



Kandungan Utama dalam Myracles Collagen : 
1) Aloe Vera
2) Extract Buah Delima
3) Rumpai Laut
4) Sarang Burung Walit Gold

RAMAI YANG BERTANYA KENAPA,MENGAPA SET "MYRACLES BEAUTY" BEGITU CEPAT BERTINDAK". SEPERTI YANG DIKETAHUI, DALAM SET MYRACLES SPRAY MENGANDUNGI BAHAN UTAMANYA IAITU "PURE MARINE COLLAGEN" dan BAHAN2 LAIN SEPERTI DI BAWAH:


  • KOLAGEN – 10 kali ganda lebih tinggi daripada sirip ikan yu dan 24% kolagen ini bersamaan denggan 2 keping sarang burung layang-layang.
  • KALSIUM – 37 kali ganda lebih tinggi daripada hati ikan.
  • ANTIOKSIDA – 550 kali lebih kuat dari vitamin C.
  • VITAMIN A – 40 kali lebih hebat dari Beta Carotine atau 638 kali lebih hebat dari daging lembu.
  • PROTEIN – 21 kali lebih banyak dari susu.
  • OMEGA 3 DAN OMEGA 6 – 2326 kali lebih banyak dari ikan.

THE BEST PRICE :  RM115 ke Semenanjung Msia (SMS segera 019-427 9435 dgn kata kunci "miracle spray")





Cara penggunaan MC Spray:-
1)Semburkan MC Spray ke seluruh bhgn muka (6-7 kali spray). (Boleh juga di spray ke bahagian leher).
2)Tepuk perlahan2 di seluruh bahagian muka  dgn menggunakan 2-3 jari.
3)Urut dgn lembut di bahagian bawah mata (3-4 kali).
4)Biarkan sehingga kering.



Kelebihan utama MC Spray:
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,lebih cerah, lembap, muka nampak lebih runcing, lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA,Ia boleh bertindak sebagai Toner, moisturizer,UV Protector dan krim malam.

Apabila kita spraykan pada muka...Oxygen water yang bergetar akan terus menyerap dan membawa sekali Collagen ke dalam kulit dan terus berikan kesan dari sudut menegangkan kulit kita...sebab itu eye-bag boleh terus hilang...apabila kulit dibahagian bawah mata kita tegang...eye-bag pun akan hilang...



Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , mneghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit...Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit JADI bila org yg ada masalah jerawat...sel yg lemah dibahagian yg ada jerawat akan dibaikpulihkan dan dlm masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang dan sel kulit semakin kuat…jerawat akan lebih cepat kecut dan mempermudahkan utk menghilangkan kesan jerawat tersebut.

Untuk mereka yang mempunyai masalah "Open Pores"...tetap menggunakan konsep yg sama...dan apabila "Pores" menjadi lebih kecil maka akan kurang masalah kulit berjerawat...

THE BEST PRICE :  RM115 ke Semenanjung Msia (SMS segera 019-427 9435 dgn kata kunci "miracle spray")

"Testimoni penggunaan Produk Myracles Beauty.
Saya ada mslh eye-bag yg teruk dan kulit yg x sekata. i'm 22 years old, yet i looked older than my actual age. alhamdulillah i found this ''MAGICAL SPRAY'', baru pakai sehari dah nmpk perbezaan yg ketara especially bg effect "face-lifting". non-edited pic, blh tgk perbezaan pada wajah sblh kiri dan kanan.
Saya excited nk share product yg 100% drpd bahan semula jadi ni dgn anda semua yg selama ni tercari2 produk kecantikan yg sesuai dan beneficial.





THE BEST PRICE :  RM115 ke Semenanjung Msia (SMS segera 019-427 9435 dgn kata kunci "miracle spray")

Tuesday, August 7, 2012

TEKNIK MENEGANGKAN DAN MEMBESARKAN TETEK


Dihasilkan daripada Pueraria Mirifica iaitu merupakan sejenis tumbuhan herba semulajadi yang sangat bernilai.

Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon.

Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara.Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.

Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap. Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.

Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.

Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman. Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

* Thanyaporn adalah sediaan herba 100% semulajadi, Thanyaporn digunakan sebagai alternatif kepada pembedahan plastik

HARGA PROMOSI 2012 !!! :

1 KOTAK (60 kapsul) = RM50.00 sekotak
3 KOTAK (60 kapsul) = RM48.00 sekotak
5 KOTAK (60 kapsul) = RM45.00 sekotak
untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci "Tanyaporn"
*1 kotak tahan 2 bulan!

HARGA BORONG :
untuk harga BORONG 1o kotak ke atas, sila SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci
"Borong Tanyaporn"


KESAN PENGGUNAAN

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci.


Antara khasiat Pueraria Mirifica.

Menegang dan menghaluskan struktur kulit dimana ia dapat menganjalkan kulit yang telah melendut.

Menurangkan garis-garis halus

Mencerahkan dan warna kulit lebih sekata

Mengecilkan liang roma

Melembutkan kulit yang kasar dan kering

Mencerahkan lebam dibawah mata.

Melambatkan proses penuaan.

Mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh

Menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih

Meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat

Kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

Mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya

Mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang

Menggalakkan pertumbuhan rambut baru

Mengawal keguguran rambut

Melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban

Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak

Membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh

Mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur

Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat

Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut

Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara

Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara

Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara

Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal

Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim

Merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur

Melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan

Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)

Menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi

Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang Maling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)

Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain

Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis

Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi

Mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain

Menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

HARGA PROMOSI 2012 !!! :

1 KOTAK (60 kapsul) = RM50.00 sekotak
3 KOTAK (60 kapsul) = RM48.00 sekotak
5 KOTAK (60 kapsul) = RM45.00 sekotak
untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci "Tanyaporn"
*1 kotak tahan 2 bulan!

HARGA BORONG :
untuk harga BORONG 1o kotak ke atas, sila SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci
"Borong Tanyaporn"


Cadangan Pengambilan:

1 biji sehari selepas sarapan pagi.

Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

Sebotol adalah untuk pemakanan 2 bulan


Soalan Lazim :

Adakah produk ini halal?

Thanyaporn dihasilkan dengan begitu teliti dan kilangnya mendapat pengiktirafan GMP (Good Manufacturing Practice) serta mendapat kelulusan FDA dan Halal.


Bagaimana Menggunakan Thanyaporn?

Makan sebiji sehari, selepas sarapan pagi.


Adakah Thanyaporn Berkesan?

Ya, ia sangat berkesan, malah anda akan lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.

Berapa lamakah saya dapat melihat kesannya?

Kesan keatas setiap individu adalah berbeza-beza, namun anda akan dapat lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.


Adakah Thanyaporn selamat?

Thanyaporn selamat dan punyai sijil kesihatan FDA

Saya anak dara. Boleh makan ke?

Boleh untuk WANITA 20 tahun ke atas sahaja.

Saya mengandung, boleh makan ke?

Wanita mengangdung dilarang

Saya tengah period, boleh makan ke?

Waktu period dilarang ambil.


Macamana nak mempercepatkan kesan?

Minum susu dan Vitamin E.


Adakah produk ini mempunyai sijil halal atau KKM?

Maaf, tiada sijil halal atau KKM kerana produk ini hanya untuk pasaran Thailand. Namun ia herba dan tumbuh-tumbuhan, jadi tiada isu halal. Kapsul tiada gelatin. Produk juga mempunyai sijil kelulusan FDA.

Thanyaporn adalah herba semulajadi yang berkesan, punyai sijil FDA, digunakan untuk, awet muda, hilangkan kedutan, membesarkan payudara, menganjalkan tubuh badan, kembalikan keperawanan, serta kesihatan tubuh badan secara menyeluruh. Berkesan dalam masa yang singkat iaitu 2-4 minggu; Keberkesanannya dijamin dan terbukti.

Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan! Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanahtinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White KwaoKrua.Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangathebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan.Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untukpembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arahpembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

Kandungan:

Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

HARGA PROMOSI 2012 !!! :

1 KOTAK (60 kapsul) = RM50.00 sekotak
3 KOTAK (60 kapsul) = RM48.00 sekotak
5 KOTAK (60 kapsul) = RM45.00 sekotak
untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci "Tanyaporn"
*1 kotak tahan 2 bulan!

HARGA BORONG :
untuk harga BORONG 1o kotak ke atas, sila SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci
"Borong Tanyaporn"

TESTIMONIAL PENGGUNA PRODUK INI :

TESTIMONIAL 1 : jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de.... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)


TESTIMONIAL 2 : adnil -dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.


TESTIMONIAL 3 : narcolepcy - kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akan segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dalam shj tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya


TESTIMONIAL 4 : catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:


TESTIMONIAL 5 : olaolie-salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....


TESTIMONIAL 6 : erika ,ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss...


TESTIMONIAL 7 : comel1878 - baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...


TESTIMONIAL 8 : xxxx - Ipoh. Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.


TESTIMONIAL 9 : xxxxx - Alor Star. Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri


TESTIMONIAL 10 : kam - i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.


TESTIMONIAL 11 : Ginea - wah..wah..best..kali ni makan ikut saranan baru nampak kesan. ni botol yg ke 2.


TESTIMONIAL 12 : Erin - kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih !!


TESTIMONIAL 13 : eveready - saya dah masuk hari ke 5....dah rasa firm sikit...huh x sabar ni...hehehe


TESTIMONIAL 14 : jgn buang mase.. ko ambil thnyporn skrg aku pon dah rase perubahannye,amat la bpuas hati. aku suke dgn hasil berthanypon nih.. serius ari tuh ade aku ambik pic breast aku mase kat toilet saje je ambik.. nak tgk sendiri hasil pil nih mmg puas ati laa...yezzer... mmg best aku sbgi penggune melahirkan kepuasan ht aku mekasih..


TESTIMONIAL 15 : nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih


TESTIMONIAL 16 : syasyamin : I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee


TESTIMONIAL 17 : Sya : hehe malu plak.. mksud sha tak perlu pakaipelincir.. Jd sekurang2nya ada gak manfaat thanyaporn ni.. Sesambil tunggu breast membesar masih ada manfaat lain yg kita perolehi..


TESTIMONIAL 18 : 013-28****9: yaya, seronoknya..sy punya mmg nmpk beza than b4.dh firm..n bulat.hikhik.cuma tgh tunggu die nk besar lg..sy ni kdg2 tlupa gk mkn after bekfast.huhu.br lebih kurang 2 minggu.okla tu kn..


HARGA PROMOSI 2012 !!! :

1 KOTAK (60 kapsul) = RM50.00 sekotak
3 KOTAK (60 kapsul) = RM48.00 sekotak
5 KOTAK (60 kapsul) = RM45.00 sekotak
untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci "Tanyaporn"
*1 kotak tahan 2 bulan!

HARGA BORONG :
untuk harga BORONG 1o kotak ke atas, sila SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci
"Borong Tanyaporn"


Sunday, July 22, 2012

ACAI BERRY GREEN COFFEE - kurus dengan mudah

NO MORE SUFFER WITH DIET
The New Sensation - Secret Of Good Figure


JULY PROMOTION IS HERE
Email us for more details.
encik_lokman@yahoo.com
*** T&C Applied ***


Penerangan Produk
Digabungkan dengan diet dan senaman, buah Acai boleh menjadi bermanfaat untuk menurunkan berat badan. Kombinasi semulajadinya antioksidan, asid lemak, asid amino, phytosterols, dan asid amino bekerjasama untuk membantu fungsi badan anda dengan lebih baik, makanan proses lebih mudah, dan membakar lemak dengan lebih cekap. Acai Berry mempertingkatkan terima kasih metabolisme anda kepada Vitamin Omega dan dilaporkan menyekat selera makan dengan baik kerana kandungan serat yang tinggi.

Konsep Acai Berry Coffee
Mengurangkan kalori adalah kunci kepada penurunan berat badan, tetapi apabila anda mengurangkan terlalu banyak, anda boleh mengalami kesan sampingan. Oleh itu, satu-satunya perkara yang baik yang saintis telah menemui bahawa "kopi" sebenarnya adalah nombor 1 sumber antioksidan minuman dalam masyarakat moden hari ini!
Acai Kopi Hijau menggabungkan rasa hebat ramuan asli dari Kacang kopi Hijau dan Beri Ekstrak Acai, yang boleh untuk mengurangkan risiko kanser mempunyai dan membantu penuaan kelewatan.
Selain itu, ia dapat membantu menurunkan berat badan dan menyediakan semua antioksidan dengan keperluan badan anda.

Tidak kira anda adalah pencinta kopi atau tidak, ia adalah sesuai untuk mereka yang berminat untuk menyingkirkan berat yang tidak perlu mereka. Badan anda akan mendapat semua antioksidan yang diperlukan untuk kekal sihat dan metabolisme anda akan tinggal di gear tinggi dan selera anda akan dibendung sepanjang hari! Menikmati kini dengan cawan kopi Hijau aromatik Acai sehari dan menemui keputusan hebat kehilangan berat badan tanpa kesan sampingan.


HARGA PROMOSI :
1 kotak = RM 85.00

Borong Price
10 kotak = RM 70.00 sekotak
untuk tempahan, SMS to 019-427 9435 (encik_lokman@yahoo.com) dengan kata Kunci "Acai Kopi"


Cara Penggunaan :
Para pengguna disyorkan: 1 sachet sebelum sarapan
Bungkus di dalam kotak: 18 bungkus

Notis Penting:
Ia adalah makanan tambahan tetapi tidak menggantikan produk makanan

Tidak sesuai untuk:
* Orang yang di bawah umur 18 tahun
* Wanita hamil atau menyusukan, orang dengan penyakit kardiovaskular, strok, atau mengalami sebarang penyakit lain yang berkaitan.

Ia adalah dinasihatkan mempunyai senaman yang sesuai, waktu makan yang tetap bersama-sama dengan Kopi Hijau Acai dalam untuk membawa keluar hasil yang lebih baik dan sihat.
Produk ini tidak untuk tujuan diagnosis atau pencegahan apa-apa penyakit.
Hasilnya mungkin berbeza-beza mengikut individu.

Secara Kesimpulannya, Acai Berry Coffee berfungsi:
- Berkuatkuasa pembakaran lemak walaupun ketika anda sedang tidur
-Mengurangkan risiko kanser.
- Melambatkan proses penuaan
- Meningkatkan kecergasan dan tahap stamina
- Membantu mengawal selera anda dan membersihkan badan anda
- Antioksidan Ramuan Asli untuk meningkatkan metabolisme


HARGA PROMOSI :
1 kotak = RM 85.00

Borong Price
10 kotak = RM 70.00 sekotak
untuk tempahan, SMS to 019-427 9435 (encik_lokman@yahoo.com) dengan kata Kunci "Acai Kopi"




Sunday, July 15, 2012

SLIMMING CREAM BALO HOT CHILI





Hot-Chili Slimming Creamdapat membuang tumpukan lemak degil di seluruh tubuh dengan hanya dalam beberapa jam. Produk penghancur lemak,. Pemakaiannya akan membuat peluh keluar, dan bila diperah peluhnya dan di tuang di air, akan terlihat minyaknya.


Kelebihan Hot-Chili Slimming Cream:

- Tidak perlu minum dan hanya menyapu saja.

- Membakar lemak dan menurunkan berat badan.

- Menanjalkan kulit sekaligus menghilangkan selulit.


SESUAI DI SAPU PADA BAHAGIAN YANG INGIN DIBUANG LEMAK SEPERTI PERUT, PEHA DAN LENGAN :

KANDUNGAN: minyak sintetik squalene, minyak cabe, vB3, mentega shea, Dimethicone, kaktus ekstrak, isoflavon soya.

  • · Dengan pelbagai alkaloid dan vitamin, lemak dengan mengaktifkan peredaran mikro,
  • · meningkatkan kepekatan asid lemak bebas, dengan itu menggalakkan penguraian lemak,
  • · pelbagai ekstrak tumbuhan dan menghalang penyusupan lemak kulit.
  • · meningkatkan metabolisme dalam lapisan permukaan ketumpatan lemak,
  • · anti - kulit longgar selepas penurunan berat badan, berhenti sepenuhnya.



HASILNYA...

Perhatian:

- Tidak dibenarkan sewaktu HAID.

- Tidak dibenarkan sewaktu HAMIL.

- Tidak dibenarkan pada kulit yang ALERGI.

- Tidak dibenarkan untuk anak-anak.

- Elakkan kawasan sensitif seperti mata, kulit ketiak, dan sekitar lipatan paha.


Cara Pakai:

1. Urut pada bahagian tubuh yang anda inginkan dan biarkan sekitar 3 - 5 minit sehingga cream ini meresap ke dalam kulit.

2. peluh dan lemak pun akan keluar secara automatik. Reaksi awal, kulit akan terasa hangat, panas dan sedikit memerah, namun lama-lama anda akan biasa

3. Pakai secara teratur sehari 2x, pagi dan malam. Guna secukupnya dan jangan berlebihan, dan anda akan melihat hasilnya dalam masa 4 minggu ke 6 minggu.



HARGA PROMOSI SEBOTOL - RM 35.00 SAHAJA!

(HARGA ASAL RM49.90)

poslaju semenanjung RM5, sabah sarawak RM8

SMS to 019-427 9435 (encik_lokman@yahoo.com) dengan

kata Kunci "Slimming Cream"


Monday, July 2, 2012

Botanical Slimming Soft Gel borong


Item:
Meizitang Botanical Slimming Gels
100% Original

TESTIMONIAL PENGGUNA PRODUK KAMI :

TESTIMONI 1:

Hai semua , I beli benda ni 4/12/2011 ..and i start makan dlm 6/12/2011 and sgt menakjubkan sebab i dah turun 3kg in 1 week , sangat2 tidak sangka! Badan rasa ringan sangat! dan yg paling penting skali memang tak rasa lapar! Serius! I ambik bagi b4 makan pagi ! and petang2 kalo i lapar i makan buah ja! malam pun sama, xrasa lapar sgt.i cuma makan roti atau pun biskut je ! kadang2 minum air suam banyak2 !! xsabar nak tgk hasil utk 39 hari ni.

TESTIMONI 2:

Suzila Naim: sy mmg dh makan.. dlm 2minggu++ dh turun 5kg.. tp tang perut mmg dh byk turun la... selera makan mmg skt sgt.. tp byk minum air n makan sayur n buah..

Suzila Naim first day makan tu, badan rasa shaking, mual n pitam skt.. kena byk minum air, yg penting breakfast kena amik lepas 1/2jam makan pil ni.. mcm lunch mmg mkn skt sgt.. alas2 perut jer.. tp mmg terasa dahaga n kering tekak.. kena minum 2-3 liter sehari..

TESTIMONI 3

Salam...berkesan la ubt yg ummu li tempoh ari..bru mkn 11 ari dh turun 6kg tau..mcm xcya..dlu mkn jgk pil cmni tp still naek jgk bd

TESTIMONI 4

Nur Afiqah.. dah 9ari dah makan msv,dah trun2kg...hihihi..best2x...

TESTIMONI 5

Red Violin.. mmg terbaek yaaa..i baru makan xsmpi smngu dah trun 3kg(walaupun melantak makan mcm biasa)..haha..badan rasa ringan..

TQ sis

TESTIMONI 6

Nooazah: Hi ..I bought msv from you last week...I dah turun 3 kgs in one week...hubby suka sangat...Saya nak order lagi ...boleh i dapat wholesale harga kalau beli banyak ?


Berikut adalah teori bagaimana Meizitang Botanical Slimming Gels berfungsi:

Mengawal aktiviti enzim didalam perut dan usus supaya lemak berlebihan didalam makanan yang diambil tidak diserap kedalam badan. Kesan ini dilihat pada air besar yang berminyak, bererti seseorang boleh mengeluarkan lemak dengan jumlah yang sama seperti yang telah dimakan.

Meningkatkan kadar metabolisma dan nisbah asas metabolisma lemak seseorang, dimana secara tidak lansung meningkat pengunaan tenaga didalam badan. Lemak yang terdapat didalam badan akan tercerai menjadi haba, karbon dioksida dan air. Kapsul herba Meizitang Botanical Slimming Gels bukan sahaja mengurangkan lemak berlebihan, tetapi sebagai suplemen kepada beberapa jenis asid amino dan zat galian seperti besi, fosforus, kalsium, potassium dan zink. Pada masa yang sama, Meizitang Botanical Slimming Gels mengaktifkan sel-sel badan untuk membantu keseimbangan mikrosirkulasi tubuh serta meneutralkan elemen-eleman yang bersifat toksik didalam badan. Oleh itu Meizitang Botanical Slimming Gels memiliki fungsi pelangsingan yang unik, penghapus toksik dan fungsi pengawalan lemak.

Kandungan:
100% Herbal Ingredient
Selamat. Ada pengguna di USA yang mengambilnya >1tahun tanpa sebarang masalah.
Halal (Herba), disahkan halal, tidak mengadungi bahan dari binatang, cuma tumbuhan2 herba sahaja.
- Ekstrak ZiSu 25%
- Ekstrak oriental water plantain 13%
- Ekstrak cassia seed 10%
- Ekstrak Fuling 17%
- Medical Amylum 35%
Cara Penggunaan:
Satu kapsul untuk satu hari, sebelum atau selepas sarapan berserta 500mL air.


Harga Borong 2012 MZT:

10 Packet= RM50
20 Packet= RM45
30 Packet= RM40

*market price = RM90 per packet

*1 packet = 30 gels

Harga Borong 2012 MSV

10 botol = RM 60 (30 kapsul)
20 botol = RM 55 (60 kapsul)
30 botol = RM50 (90 kapsul)

*market price = RM120 per packet

*1 botol = 30 gels

untuk tempahan, SMS to 019-427 9435
(encik Muhd) dgn kata kunci " Botanical Slimming borong "




Meizitang Botanical Slimming Gels
tidak sesuai bagi golongan:
1. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
3. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
4. Wanita yang mengandung.
5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.


SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci “Botanical Slimming borong”

Bagaimana Meizitang Botanical Slimming Gels bekerja?

Terdapat beberapa jenis bahan semulajadi yang dimasukkan ke dalam produk ini adalah: -

Xian Xian Cao (Siegesbeckia Loji) - tumbuhan ini sering digunakan dalam perubatan Cina untuk membantu dengan insomnia, cepat marah, hati, sakit kepala dan pening kepala.

Ayub Tears - Ini adalah jenis rumput yang dikatakan untuk membantu dengan kehilangan berat badan, menurunkan kolesterol, artritis dan ketuat.

Artemisia dracunculua (tarragon atau dragon's-Wort) - Ini adalah herba hebat yang dikatakan untuk membantu menenangkan saraf dan berurusan dengan insomnia. Ia juga berkata bahawa tarragon membantu untuk merangsang selera makan dan bertindak sebagai laksatif lembut.

Psyllium Husk - Tumbuhan ini berasal dari Asia dan benih sering digunakan sebagai julap semulajadi. Anda akan sering melihat ramuan ini dalam produk penurunan berat badan tetapi ia tidak seharusnya mengambil alih jangka panjang. Ia dinasihatkan bahawa Husk Psyllium hanya perlu diambil oleh mereka yang mengalami sembelit dan ia adalah kesan penggunaan jangka panjang tidak dikaji.

Buluh Tembak - Sudah tentu, makanan kegemaran daripada Panda. Nampaknya ada sedikit maklumat tentang bagaimana pucuk buluh boleh membantu dengan kehilangan berat badan, selain daripada fakta bahawa ia rendah kalori.

Teratai daun - daun ini boleh membantu dengan penurunan berat badan kerana sifat diuretik.

SMS to 019-427 9435 (encik Muhd) dengan kata kunci “Botanical Slimming borong

Maklumat Info Keselamatan:
- Hanya satu kapsul untuk setiap hari, jangan sekali-kali mengambil lebih dari dos yang dibenarkan.
- Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.
- Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus.
- Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari). Adalah penting untuk mengekalkan makanan yang seimbang termasuk air kosong dan buah-buahan ketika mengambil Meizitang.
- Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil Meizitang Botanical Slimming Gels kerana ia boleh meneutralkan keberkesanan proses pelangsingan.


Cara Penyimpanan:

Simpan di tempat yang sejuk, kering dan gelap.

SMS to 019-427 9435 (encik Muhd) dengan kata kunci “Botanical Slimming borong

FAQ:

Q: Adakah Meizitang Botanical Slimming Gels selamat?

A: Ya, pelangsing Mezitang selamat. Ia diperbuat daripada ramuan daripada tumbuhan dan tiada kesan sampingan.

Q: Adakah Meizitang Botanical Slimming Gels Halal?

A: Meizitang Botanical Slimming Gels diperbuat daripada tumbuhan dan ianya Halal. Status Halal telah pun disahkan di Indonesia. Pengilang juga mempunyai Sijil Halal.

Q: Adakah pelangsing Meizitang Botanical Slimming Gels berkesan?

A: Meizitang Botanical Slimming Gels sangat baru di Malaysia, tetapi ia telah mendapat nama USA dan Eropah kerana kuasa pelangsingannya yang menakjubkan. Ia juga supplemen pelangsing terlaris di USA.

Q: Apakah yang akan terjadi kepada badan setelah mengambil supplemen ini?

A: Sesetengah pengguna akan berasa kehilangan air, oleh itu anda dinasihatkan untuk mengambil air yang banyak ketika mengambil produk ini. Sesetengahnya tidak berasa apa-apa, sebaliknya selera makan menurun. Walau bagaimanapun, kesan berbeza untuk setiap pengguna. Sila berhenti mengambil supplemen jika terdapat kesan yang mencurigakan.

A: Untuk Meizitang Botanical Slimming Gels 2012, formula baru telah digunakan sebagai bahan pelangsing. Ia mungkin tidak sama seperti Meizitang Botanical Slimming Gels 2011.

Q: Adakah saya perlu berdiet dan menjaga pemakanan?

A: Tidak. Anda dinasihatkan makan 3x sehari (termasuk sarapan), perbanyakkan makan buah-buahan dan minum air sekurangnya 10 gelas sehari



TESTIMONIAL PENGGUNA PRODUK Meizitang Botanical Slimming Gels

TESTIMONIAL RAKAN :

Jamil :

Sy dah cuba MSV botanical slimming yg awak jual... sy nak mngucapkap trima kasih bnyk2 coz sblum mkn ubat tu berat bdn saya 95kg...slps smiggu sy mkn berat sy hilang 8kg...wow cukup berkesan dan skrg sy cuba turunkan lg utk mendptkan berta bdn seperti dulu......amin~~~~thanks sis

Mohd Marif :

Salam, Saya turun 8kilo dalam 2 bulan, sebelum ni saya 86kg, sebab berat badan saya yang semakin berat menyebabkan saya semakin susah hati dan memang susah nak turun,nasib baik pacik saya yang ambil product in beritahu saya, sekarang saya rasa semakin ringan, ingin turun lagi 6kilo, akan order lagi dengan kamu bulan ini bila dapat gaji.

cik Julie Zainal :

aru jer amik MSV x smpi 2 minggu, this time MSV berjaya... masuk hari ni dah 5 hari makan... last timbang 80kg skrg 75kg***

Hazniel Hashim :

thank. mkn baru 2 hari but dah turun 1.5 kg ..

ELLY :

Salam, Mula mengambil MSV pada pagi 17 Jan 2012 dengan berat badan 80kg, ketinggian 165cm. Kini, pada tarikh hari ini, 1 Feb 2012 (15 hari penggunaan), MSV telah membantu menurunkan 4kg!! Tak percaya pada mulanya, puaslah minta Pembantu Klinik perati betul2 alat timbang tu, tepat2 76kg!! Thanks MSV!! Saya akan teruskan pengambilan sehingga ke berat badan ideal.. nak share how i do it : Pagi - after 1/2 bangun tidur, ambil sebiji MSV and only consume breakfast 1/2 to 1hr later. Breakfast pun amik yg ringan2 jer tp mesti minum banyak air putih. Lunch macam biasa tp kurangkan nasi dan tak sentuh lauk2 yg bersantan. Kalo dulu makan nasi 7 kali seminggu now 3-4 kali seminggu jer (sekali sehari n say NO to nasi tambah, berpadanan ngan 2 senduk jerr). And again banyak kan minum air putih!! Saya minum 2 liter air.. N tak sentuh makanan after 7.30pm. Thanks again n will keep you updated.


Cik Hamimah
Saya mula mengambil Meizitang Botanical Slimming Gels pada tarikh 1 Mei. setelah banyak percubaan sebelum ini gagal dalam menurunkan berat badan saya.Saya mengalami penurunan berat badan sebanyak 9 kg dalam masa hampir sebulan denganMeizitang Botanical Slimming Gels

TESTIMONIAL PELANGGAN OVERSEA:

Joseph
Thanks started useing it lost 5kg in 4 weeks. thanks to yall found out about this now losing the weight . hard trying to be on diet with this i can still eat drink still lose the weight so thanks alot.

Maria
i like it this pills cause i feel like im really loose weigth!!!!! thats good pills luz I very satisfied with your service. I just received my order.At forst I was not sure, there are alot of bogus companys out there. I was very lucky to find you. thanks you . I got my product on time. I will definetly recomend you to other people.


Harga Borong 2012 MZT:

10 Packet= RM50
20 Packet= RM45
30 Packet= RM40

*market price = RM90 per packet

*1 packet = 30 gels

Harga Borong 2012 MSV

10 botol = RM 60 (30 kapsul)
20 botol = RM 55 (60 kapsul)
30 botol = RM50 (90 kapsul)

*market price = RM120 per packet

*1 botol = 30 gels

untuk tempahan, SMS to 019-427 9435 (encik Muhd) dgn kata kunci "
Botanical Slimming borong "



RELATED POST :

Blog Widget by LinkWithin