Monday, December 26, 2011

crystal collagen eye mask


EYE COLLAGEN SUPER MASK

Menyegarkan & Menhilangkan lingkaran hitam bawah mata & Meremajakan Sekeliling Mata Anda


KANDUNGAN UTAMA: natural extracts, purrified water, collagen, hyaluronic acid, provitamin b5, cell growth factor


KHASIAT PRODUK:

- membekalkan supplemen collagen protein kepada kawasan sekitar mata, menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar

- menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang

- membantu mengurangkan garis garis halus sekitar mata

- membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag

- membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata

- menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan segar.

-merawat kesembapan mata,

-melembapkan kulit keliling mata(moisturize)

-mencegah kedutan kulit

-diperkaya dengan plant collagen dan serbuk mata.

-merawat mata yang keletihan


Powerful reduces dark circles, powerful removes puffiness

Prevent + Refine Aging

SIAPA PERLU MEGUNAKAN EYE COLLAGEN SUPER MASK?
- Mereka yang kurang tidur
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik

CARA GUNA:
1. Cuci Muka
2. Buka Pek Crystal Collagen Eye Mask, ambil eye mask, pejam mata dan lekatkan di bawah mata
3. Biarkan selama 1 ke 2 jam.
4. Tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula)



HARGA YANG KAMI TAWARKAN :


30 KEPING RM30.00 SAHAJA – set 1/2 bulan

60 KEPING RM55.00 SAHAJA – set 1 bulan

90 KEPING RM70.00 SAHAJA – set 1 1/2 bulan

*Poslaju percuma seluruh semenanjung Malaysia, sabah Sarawak, add RM5


CARA ORDER:

SMS KAN “EYE COLLAGEN SUPER MASK” KE NO 019-4279435

Anda akan dilayan selepas itu.

AMARAN:
1. avoid using on sunburn, scrat ched skin.
2. avoid using on sensitive skin to tape bandage or peeling off masks
3. keep avay from children
4. for external use only


Friday, December 2, 2011

KASUT URUT TERAPI MODEN


Fungsi:

1.Menggalakkan peredaran darah dan menghilangkan keletihan.

2. Menggalakkan keseimbangan endokrin, sokongan kecantikan otot.

3.Merangsang sel-sel untuk menghasilkan tenaga dan mencegah penuaan.

4.Menguatkan imuniti badan, mencegah penyakit.

5.Memperbaiki kualiti tidur dan melepaskan ketegangan saraf.

6.Membuang bahan buangan dan toksin badan.


Tiada Kesan Sampingan:

· Tiada alahan, rangsangan dan sifat-sifat fizikal dan kimia yang dipercayai

· Produk Hijau – Selamat untuk alam sekitar

Maklumat Produk :

Saiz: Free size

Gender: Unisex

Material: Silikon Getah

Pakej: sepasang kasut untuk setiap pakej



HARGA YANG KAMI TAWARKAN :

1 PASANG CUMA RM59.90

POSLAJU KE SEMENANJUNG MALAYSIA = RM6.50

TOTAL = RM66.40

DISKAUN = RM60.00 SAHAJA.

* SABAH SARAWAK, ADD RM10.00


MACAM MANA MAHU ORDER?

1. SMS KE 019-427 9435 DENGAN KEYWORD : KASUT ELEKTRONIK

2. NYATAKAN JUMLAH ORDER DAN ALAMAT ANDA.

3. BUAT PEMBAYARAN KE MAYBANK ATAU CIMB KAMI.

4. NO TRACKING PENGEPOSAN AKAN DIBERIKAN SELEPAS POS.

5. TERIMA BARANG DALAM MASA 1-2 HARI BEKERJA


Wednesday, November 2, 2011

BODY SHAPING CORSET MURAH

KORSET BAMBOO BODY SHAPER



HOT SELLER FOR THIS MONTH!!

Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.

Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.

Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat

- dijual di dalam kotak yang cantik dan sesuai dijadikan hadiah
- warna: kelabu seperti di dalam gambar
- untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan

♥♥♥♥♥TESTIMONI PELANGGAN ♥♥♥♥♥

ZURA :
Pasal Lingerie tu... mmg tip top. Kak Zura mmg biase pakai Lingerie... since after anak pertama. Bagi kak Zura, pemakaian lengerie, bukan shj boleh betulkan posture badan kita malah boleh berikan bentuk terbaik utk badan kita. Dan dlm byk2 brand... kak Zura rase... ini yg terbaik yg pernah kak Zura pakai. Mmg senang dipakai dan teramat selasa. Hopefully, hasilnye pun terbaik... ;)

MELISSA :
Udah 4 hari menggunakannya..fabrik, tekstur sedap dipakai.. memang fit melekap.. x panas.. mudah gerak dan yg best lagik type ni dia 1 shot masuk so xde la berlipat -lipat kalau gune jenis yg seluar dan body asing.... so cover sume... bagi kak mel selesa dan best pakai.. and part lubang yg di sediakan untuk ke toilet tu pulak ...so senang dan amat memudahkan.. bagi kak mel sedap, selesa dan mudah di pakai.. .waktu malam pon dh try pakai sekali time bendera jepun.. sedap la plak badan bangun pagi .

TESTIMONI TERBARU:-

akak da dpt BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER (SLIMMING SUIT) tu..TERBAEK la...best gile pkai.xpns cm kai yg laen,kurang ckit benjol2 lemak nie coz die " 2 in 1 suit"..hopefully dpt trun berat nie..heheh..nk lg 1 size M taw..nk grip lemak kuat ckit n ley pkai ari2..nk raya nie kna "usaha" lebih ckit utk cntikkn body nie

SMS 019-427 9435 for order dgn kata kunci "Korset Bamboo"

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER (SLIMMING SUIT)

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER (SLIMMING SUIT)
Harga :RM60.00 (termasuk pos penghantaran)**

INFO :

Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.

Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.



Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat

  • Dijual di dalam kotak yang cantik dan sesuai dijadikan hadiah
  • Warna : Kelabu seperti di dalam gambar
  • Untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan


Harga : RM60.00 sahaja

**Untuk membeli produk ini boleh la buat pembayaran mengikut harga yang tertera. TIADA KOS TAMBAHAN kecuali untuk penghantaran SABAH/SARAWAK sahaja di kenakan RM10 (bg setiap SET) untuk penghantaran.

SMS 019-427 9435 for order dgn kata kunci "Korset Bamboo"


Antara kebaikan sut ini adalah :

  • mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
  • membakar lemak yang berlebihan
  • menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
  • melancarkan peredaran darah dan metabolisme
  • mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
  • mengurang sakit saat menstruasi.

PERHATIAN
Sila periksa body shaper anda sebelum dipakai. Body shaper yang rosak/koyak tetapi mempunyai kesan seperti telah dipakai tidak akan diterima semula dan wang tidak akan dikembalikan.


SIZE :

Size S-M (45-60kg) : Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg
Size L-XL (60-80kg) : Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg


CARA PEMAKAIAN :

  • MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
  • PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.


CARA CUCIAN :

  • Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin
  • Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup

SMS 019-427 9435 for order dgn kata kunci "Korset Bamboo"


LAGI TESTIMONIAL PENGGUNA KAMI YG BERPUAS HATI DENGAN PRODUK INI :



Friday, October 7, 2011

GINSENG PELEKAT KAKI MURAH

HARGA PROMOSI 2011!!!

MENGEMBALIKAN TENAGA! EKTRAK HERBA SLIMMING YG LEBIH KUAT DENGAN TAMBAHAN KHASIAT GINSENG! MAMPU MENGAWAL PARAS KOLESTROL!
GINSENG REGAIN ENERGY SLIMMING DETOX PATCH : REGAIN ENERGY & EXTRA SLIMMING & STRONGER DETOX WITH GINSENG EXTRACT


GINSENG DETOX PATCH

mempunyai fungsi yang sama seperti gold detox tetapi mempunyai tambahan ekstrak GINSENG

FUNGSI UTAMA : MENINGKATKAN TENAGA, HERBA SLIMMING YANG LEBIH KUAT DENGAN EKSTRAK GINSENG


Fungsi dan kebaikan sampingan :-

- melancarkan peredaran darah

- membantu proses pemecahan lemak

- memperbaiki kualiti tidur

- menguatkan fungsi jantung

- mengurangkan tekanan

- melancarkan sistem pencernaan

- membuang toksin dalam badan

- meningkatkan metabolism badan

- lebih efektif untuk penyakit seperti gout,lemah2 badan



HARGA ISTIMEWA YANG KAMI TAWARKAN BUAT SEMUA PEMBELI :



belian 100 - 400 keping = RM 0.70/keping

belian 500 - 1000 keping = RM 0.65/keping

belian 1,500 – 2,000 keping = RM 0.60/keping

belian 3000 keping ke atas = RM 0.55/keping

*bawah 100 keping = RM 0.80 sekeping



DAPATKAN PEK PERCUBAAN (20 KEPING) = RM 25 +

POSLAJU RM 7

= RM 32 SAHAJA.


(untuk Sabah Sarawak, poslaju = RM16)


HUBUNGI :


Name : Encik Muhammad Lokman

email : encik_lokman@yahoo.com

HP : 019-4279435 (Encik Lokman)

untuk SMS : type "GINSENG DETOX" dan disertakan dengan pertanyaan anda.

boleh hubungi kami melalui email atau SMS.

anda akan dilayan sebaik nya.


Monday, September 26, 2011

foot toksin murah - perak

HARGA PROMOSI RAYA AIDILFITRI 2011!!!




KHASIAT PRODUK INI :

1. Membantu dan menyerapkan toksin didalam badan yang menjadi punca bagi segala penyakit.
2. Membantu mengurangkan serta mencegah risiko penyakit berbahaya.
3. Meransang titik akupunktur dan refleksologi.
4. Melancarkan peredaran darah.
5. Membantu menguatkan sistem imunisasi badan.
6. Membantu mendapatkan tidur nyenyak.
7. Menjadikan badan terasa lebih ringan dan selesa.
8. Dan mendorong menjalani hidup yang lebih sihat.



Foot Patch. 100% Original!

Brand : Jungong, teknologi Korea.


HARGA BORONG YANG KAMI TAWARKAN UNTUK PROMOSI AIDILFITRI 2011 :

belian 100 - 499 keping = RM 0.50 RM 0.45 sekeping

belian 500 - 1000 keping = RM 0.45 RM 0.40 sekeping

belian 1500 - 2000 keping = RM 0.40 RM 0.35 sekeping

belian 2500 keping = RM 0.35 RM0.30 sekeping

belian 5000 keping = RM0.30 RM0.25 sekeping

(bawah dari 99 keping = RM0.70 RM0.60 sekeping)

*harga belum termasuk kos penghantaran.

harga biasa di pasaran = RM 1.50 sekeping.


kebenaran dan keaslian produk kami (klik untuk besarkan)


ATAU BARU INGIN MENCUBA PRODUK INI?

DAPATKAN PEK PERCUBAAN (20 KEPING) = RM20 + POSLAJU RM7 ke semenanjung (Sabah/Sarawak, poslaju RM16) = RM27 SAHAJA.



PENGHANTARAN BARANG :

SKYNET/ POSLAJU -Hanya 1 hari, barang anda tempah b0leh sampai ke destinasi.

Penghantaran dijalankan setiap hari kecuali cuti umum.

Lokasi utama kami : Ipoh, Perak.

Cawangan kami : Banting, Selangor & Putrajaya (Presint 17)

: Kertih, Terengganu.

Sesiapa yang nak datang ambil barang, boleh datang terus ke 4 lokasi kami ini.


PEMBAYARAN :

Bayaran boleh di buat ke akaun KAMI di CIMB Bank atau Maybank.

SMS 019-4279435 untuk no akaun


HUBUNGI :

Name : Encik Muhammad Lokman

email : encik_lokman@yahoo.com

HP : 019-4279435 (Encik Lokman)

untuk SMS : type "MURAH DETOX AIDILFITRI" dan disertakan dengan pertanyaan anda.

boleh hubungi kami melalui email atau SMS.

anda akan dilayan sebaik nya.


- UNTUK PAKEJ DETOX FOOT PATCH BERKOTAK, LAWATI : DETOX FOOT PATCH BERKOTAK HARGA MURAH

- UNTUK GOLD SLIMMING PATCH, LAWATI : GOLD SLIMMING PATCH BORONG


NOTA : SUNGGUH BANYAK FOOT PATCH TIRUAN YANG DIJUAL DI PASARAN MALAYSIA KETIKA INI.

1.SALAH SATU CARA UNTUK MEMBEZAKANNYA ADALAH DENGAN MELIHAT PADA PACKAGINGNYA. PRODUK ORIGINAL MEMPUNYAI TANDA GARIS HIJAU DIBUCUNYA (lihat gambar di bawah)

2. DARI SEGI BAU. Produk original mempunyai bau (bau bamboo vinegar) dan produk tiruan tidak mempunyai bau (adakala berbau seperti bedak)

3. PRODUK original tidak dihurungi semut, produk tiruan pasti menarik kehadiran semut.

4. Warna pada patch selepas pakai adalah berwarna hijau@hitam kepekatan, dan bukannya kelabu.

5. Harga dijual terlampau murah, kurang dari RM0.34




TESTIMONIAL PENGGUNA FOOT PATCH KAMI :

Nasr, 32, Alor Setar.
“Seharian bekerja di pejabat memang cukup meletihkan. apatah lagi berada seharian di bawah air-cond. ketika waktu rehat asyik nak tidur saja dan bila malam pula asyik nak tidur awal sebab terlalu letih. Selepas 2 minggu menggunakan foot detox ni, badan terasa cergas bertenaga dan waktu rehat pun dah tak tidur lg. Alhamdulillah, syukur pada Allah.”

Cikgu NorAzmah, 40, SMK Tunku Temenggong, Pendang Kedah.
Saya mengalami sakit lutut yg agak ketara sehingga menyukarkan saya untuk sembahyang. Bermacam ubat dan kaedah saya telah gunakan tapi tidak sesuai. Setelah mencuba foot detox selama 1 minggu, Alhamdulillah saya rasa ada perubahan ketika mana hendak melakukan sembahyang. Saya rasa seperti kembali kepada sedia kala

Suhaila, 30, Kuala Lumpur.
“Saya sering mengalami masalah tidur dan berasa letih dan tidak bertenaga pada pagi keesokan nya.Ini menyebabkan saya tidak dapat menumpukan perhatian semasa bekerja. Kini dengan Foot Detox, saya dapat tidur dengan lena, berasa lebih segar , cergas dan bertenaga pada setiap pagi.

Mrs Lim, 36, Kepong.
Saya mengalami kelenguhan pada bahagian leher yang berterusan dan sering diserang sakit kepala dari masa kesemasa. Doktor menasihatkan saya bahawa ini adalah disebabkan oleh gaya hidup saya yang tertekan dan keadaan postur badan saya. Pada mulanya saya berasa ragu-ragu untuk mencuba Foot Detox. Tetapi setelah mencubanya, saya sangat kagum kerana kelenguhan pada leher saya hilang sama sekali dan saya tidak lagi sering diserang sakit kepala. Malahan saya berasa lebih segar dan lebih bertenaga setiap pagi.

Puan Zubaidah, 31, Kuala Lumpur
Ibu saya sering merungut kesakitan dan kekakuan pada bahagian lutut dan buku lali setiap pagi. Ini biasanya akan berlanjutan sehingga tengah hari dan menjadi semakin teruk semasa hujan. Dia diberitahu bahawa keadaan ini tidak dapat dielakkan kerana ia merupakan kelaziman proses penuaan. Selepas mencuba pelekat kaki penyerap toksin ini selama seminggu, ibu saya tidak lagi mengalami kesakitan dan pergerakannya menjadi semakin lancar.

Cik Sarah, 36, Petaling Jaya.
Sebelum menggunakan detox foot berat badan sya 99kg tapi setelah menggunakan hanya 1 pax saja berat badan saya telah turun sebanyak 4kg iaitu daripada 99kg ke 95kg. Sukar untuk saya percaya tapi setelah menimbang berat badan di beberapa tempat berasingan, itulah sebenarnya terjadi kepada saya. Sungguh menakjubkan bukan!! Terima Kasih.

Norizah Hamidon, 32 Tahun Shah Alam.
Terbukti pada saya selepas menggunakan Foot detox, penurunan berat badan sebanyak 1kg dlm masa 7 hari !!!dan sekarang hilang berat 2.5kg dalam satu bulan Bukan itu sahaja...Produk ini mampu memberi bentuk badan yang menarik dan lenguh2 sengal2 serta kesakitan bisa kaki badan akibat angin.


Fatimah Ghazali ,24 Tahun
Saya mengalami penyakit resdung yang kronik. Saya menggunakan Foot detox bukan untuk menguruskan badan tetapi untuk membuang toksin di badan terutamanya di bahagian muka. Berbagai jenis ubat dan kosmetik telah saya cuba tapi belum diizinkan Allah untuk sembuh. Selepas saya mencuba produk ini beberapa hari, ramai rakan sekerja saya telah menegur yang wajah saya nampak lain dan lebih cerah serta jerawat berkurangan. Sebelum ini, setiap kali membasuh muka saya perlu pencuci khas untuk mengelakkan muka saya berbau hanyir selepas dibasuh. Selepas guna Foot detox saya tidak mengalami masalah resdung yang kronik lagi. Bau hanyir juga telah hilang. Tiada lagi kelopak mata yang lebam dan hitam. Masalah kelemumur dan kegatalan kulit kepala juga telah beransur pulih. Alhamdulillah, dengan bahan semulajadi yang berkesan terdapat di dalam produk ini, saya yakin lebih ramai orang di luar sana yang dapat dibantu.

Rokiah Binti Ibrahim
Saya mengalami sakit kaki, lutut, asma, ghout dan sakit sendi. Paling ketara sakit lutut dan kaki di mana terpaksa bersolat duduk di atas kerusi kerana kaki kanan tidak boleh dilipat. Dengan menggunakan FOOT DETOX selama 10 malam,segala masalah tersebut telah beransur pulih dengan cepat. Kini, saya telah mendapat semula kesihatan yang baik disamping berat badan turun daripada 69kg kepada 64kg. Alhamdulillah...

RELATED POST :

Blog Widget by LinkWithin